وبعدين نجيب المقوار ونقورها من فوق براحه واوعى ترمى الجزء اللى هيطلع هنحتاجه بصى هنحطه علطول في البيركس كده
ودى البطاطس بعد التقوير
]
وبعدين نجيب اللحمه المفرومه ونحطها تتعصج عالنار مع البصله وفصين التوم والملح والفلفل الاسود
وفي نفس الوقت نقلي البطاطس في الزيت
نسيبهم بقه ونجيب البيركس اللى موجود فيه تقوير
البطاطس ونقطع عليه فلفل رومى وحامى وطماطم وبصل وكل حاجه موجوده مثلا
فلفل الواناو جزر بس انا عملتها من غيرهم المره دى
]
نحط عليهم معلقتين صلصه جاهزه او مطبوخف في البيت انا حطيت جاهزه
ونحطها شويه علي النار تستوي خفيف لحد مانحشي البطاطس اللى اتقلت نص سوى كده يعنى متحمرتش عالاخر
]
وبعدين نشيلها من عالنار ونرص عيها البطاطس المحشيه بالشكل ده
وباقى اللحمه المفرومه المتبقيه من الحشو ونحطها قبل البطاطس ونقلبها مع الخليط
وبعدين نقفلها بفويل
وندخلها بقي الفرن حوالى نص ساعه ونبص عليها ممكن تحتاج اكترولو حسينا انها
استوت نشغل عليها الشوايه شويه بعد مانطفى الفرن
وبعدين نخرجها وهتبقي بالشكل ده
وبعدين نجهز طبق الغرف وانا عملتها مع الارز بالشعريه ومعاهم سلطه خضرا وسلطه طحينه
صوره اقرب وكمان عشان اللى ترد علياعلطول تتفضل
ودى واحده كمان يلا مين هترد وتقييم بقه